Olemme tehneet muutoksia strategiaamme ja siksi otimme rinnakkaiskäyttöön ihan uuden tavaramerkin.

Vanha ja tuttu Selega System on edelleen "yksinkertaisesti viisas..." periaate pientalojen sähköistyksessä.

Uusi  AINAOPPII "kun vain tekee" kertoo siitä, että haluamme rohkaista sähköalalla toimivia kokeilemaan uusia asioita itse tekemällä. Tarjoamme tähän oikoteitä sopivien tuotteiden ja tukimateriaalien avulla, niin ei tarvitse ihan kaikkea opetella "kantapään kautta".

Tervetuloa tekemään yhteystyötä, aloita rekisteröitymällä.

Kanta-asiakkuus, myös yksityishenkilöille

...syntyy heti, kun olet rekisteröitynyt. Saat välittömästi tuntuvan alennuksen jo muutenkin kohtuullisista listahinnoista ja jatkossa lähetämme tiedotteita uutuuksista ja muutoksista tuotteissamme suoraan sähköpostiisi.

Meillä tehdään edelleen sähkösuunnittelua ok-talojen rakentajille. Palvelupaketit voi ostaa tästä verkkokaupasta.

Myymme rakentajille keskuksia ja tarvikkeita, tyypillisesti laatimamme suunnitelman mukaan. Harvempi niitä osaa ihan itse ostaa.

Teknistä tukea annamme ensisijaisesti kanta-asiakkaillemme, muille vasta sitten, jos ehditään.

Kanta-asiakas saa myös oikeuden kommentoida artikkeleita blogi-osastollamme.

Eräät ohjelmistotuotteet ovat myynnissä VAIN kanta-asiakkaille.

Tukkuosastolla myydään muutamia tuotteita tukkupakkauksissa edullisemmin.

Jos olet yrittäjä ja haluat palvella omia asiakkaitasi käyttäen näitä meillä tuotettuja ratkaisuja ja tarvikkeita, voit rekisteröitymisen jälkeen ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Siirrän sinut kanta-asiakkaasta jälleenmyyjäksi ja saat lisää etuja.

Jälleenmyyjille

... on verkkokaupassa lisää etuja.

Asennusvalmiit tuotteet

Ajattelen niin, että tuotan parhaiten lisäarvoa sähköalan ammattilaiselle tekemällä mahdollisimman helpoksi kotiautomaation toteuttamisen pientalorakentajalle. Toisin sanoen olen kerännyt monilta eri valmistajilta ja tukkureilta tuotteita, joista olen koonnut toimivia kokonaisuuksia dokumentteineen ja ohjelmineen. Näistä on paljon helpompi valita sopivan kokoinen ja hintainen paketti loppuasiakkaalle. Tämä on talousmatematiikan mukaan kaikkein tuottavinta niille, jotka tekevät paljon pientalokohteita. Silloin pitää kaikki työ keskittää kohteiden valmiiksi tekemiseen.

Tarvikkeet omaan tekemiseen

Haluamme tukea sähköalan ammattilaisia rakentelemaan itse ohjauskeskuksia ja muita järjestelmään liittyviä moduuleja. Siksi myymme tarvikkeita ja ohjeineen omatoimiseen rakenteluun. Suunnitteilla on myös puolivalmisteet, joilla omatoiminen kokoonpano nopeutuu ja helpottuu. Tämä omatoiminen vaihtoehto sopinee ainakin alkaville yrittäjille tai jos sopivia työkohteita on harvakseltaan ja aikaa jää myös omalla verstaalla työskentelyyn. Tällöin on parempi tehdä mahdollisimman suuri osa työstä itse ja saada siltäkin ajalta katetta.

Mitä ohjelmointiin tulee, niin niiden kohdalla on vähän sama juttu. Valmiissa keskuksissa on tietysti valmis ohjelma kopiosuojattuna, ettei sitä pääse sotkemaan. Jälleenmyyjän tarvitsee ainoastaan asettaa muutama toimintaparametri, jos sitäkään.

Ohjelmista tarjoamme myös lähdekoodit ja opastukset, miten ohjelmaa voi muokata ja edelleen kehittää. Ihan vasta-alkajalle meillä on tarjolla verkkokurssi LOGO -ohjelmoinnista.

Oppimisen myötä sitten on ihan mahdollista soveltaa omia ideoita automaatioratkaisuihin ja näitä voi tarjota meille palautteena. Voimme niitä yhdessä tuotteistaa eteenpäin ja laitetaan taas hyvää jakoon muillekin.

Varaosapalvelua

Vanhoihin IHC- ja ELS-tekniikalla toteutettuihin "älytalo" -kohteisiin annamme apua päivityksissä ja vian selvittelyssä ja meiltä on saatavissa varaosia niihin. Suomessa on joitakin satoja taloja, joissa on meidän valmistama SELEGA-ryhmäkeskus IHC/ELS-järjestelmällä varustettuna. Lisäksi on vielä useampia niin ikään meidän valmistamia STRÖMFORS ELIT IHC -keskuksia. Ja vielä näiden lisäksi koko joukko meidän valmistamia ELKO LIVING SYSTEM -keskuksia. Kaikkiin näihin meiltä löytyy dokumentit ja paljon tietoa sekä varaosia. Jos tällaiseen törmäät ja jotain ongelmia pitää selvittää, niin ota muistiin sarjanumero arvokilvestä, kun olet meihin yhteydessä.

Näiden lisäksi Suomessa on arviolta noin tuhat muuta IHC-pohjaista järjestelmää, joihin voimme resurssien salliessa ottaa kantaa, jos ongelmia on. Yritetään auttaa kaikkia, mutta tämä ei ole lupaus palvelusta.

IHC:n lisäksi Suomessa on valtava määrä muita "äly" -järjestelmiä (esim Aptus, Älyvalo, LON, jne), joihin emme edes yritä antaa apua. Valitettavasti. Se ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Korjatkaa niitä vaikka langattomilla tuotteilla. 

OPPILAITOKSILLE

... meillä on tällä hetkellä tarjolla lähinnä pieni laitepaketti ja verkkokurssi LOGO -ohjelmoinnista. Sen avulla opiskelija voi omatoimisesti opetella automaation ohjelmointia. 

Keskukset, rakennussarjat tai puolivalmisteet ohjeineen ovat tietysti myös käytettävissä opetustarkoituksiin.

Oppilaitokselle voin antaa myös henkilökohtaista tukea opetukseen lähinnä pienimuotoisten esitelmien kautta, koska kokemusta on kertynyt vuosien varrelta ja sitä mielellään jaan oppilaille. Tästä voidaan keskustella lähemmin, jos kiinnostusta on.

Jatkosuunnitelmiakin on ja ideoita otamme mielellämme vastaan alan opettajilta ja opiskelijoilta.