Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu
Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu
Selega Tuote Oy

Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu

Räätälöitävä palvelupaketti uuden talon rakentajille Suomessa

1 667,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Voit tilata tästä teille AINAOPPII -suunnittelupalvelun. 

Kannattaa kuitenkin ensin rekisteröityä kanta-asiakkaaksi, jolloin hinta automaattisesti asettuu oikeaksi. Lasku suunnittelusta tulee vasta jälkeenpäin.

Palveluun sisältyy aina alkukeskustelu puhelinyhteydellä, jolloin sovitaan tarkemmin aikatauluista ja projektista ylipäätään (nettipalavereja on muutaman kerran kokeiltu, mutta toistaiseksi puhelin on varmempi). 

Haluan kuulla tilaajalta mahdollisimman paljon toiveita ja omia ideoita. Ja yritän parhaani mukaan myös esitellä ratkaisumalleja niin toimivuuden kuin kustannustenkin näkökulmista. Lähtötietoja varten meillä on kysely, jonka läpikäynti tai omatoiminen täyttäminen antaa hyvän pohjan suunnittelulle.

Oletuksena laadin suunnitelman aina viisasta periaatetta noudattaen eli käytän tavallista perustekniikkaa pohjana ja sitten sen päälle lisätään älykästä tekniikkaa tilaajan asettamien reunaehtojen mukaan. Tämänkin vuoksi on tarpeen keskustella vaihtoehdoista tilaajan kanssa.

Valaistuksessa käytän LED-tekniikkaa ja suosin epäsuoraa valoa, mutta kuuntelen tietysti tilaajan toiveet. Ohjauksen suunnittelen oletuksena tähtimäisesti, jolloin on parhaiten muunneltavuutta ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Väylätekniikkaa en suosittele pientaloihin.

Suunnittelun aikana lähetän välivaiheista tarpeen mukaan luonnoksia ja niistä voidaan keskustella sähköpostilla ja puhelimitse ihan tarpeen mukaan.

Valmiin suunnitelman toimitan tiedostoina sähköpostiin.

SUUNNITELMAN SISÄLTÖ

Tässä paketissa on kaikki tarvittavat piirustukset ja kaaviot, joiden perusteella sähköurakoitsija pystyy talon asennukset toteuttamaan. Tarkoittaa käytännössä sitä, että asentajan ei tarvitse laatia mitään lisäsuunnitelmia eli ns työkuvia tekemisen tueksi.

*) Toimialueemme on koko Suomi. Myös ruotsinkieliset alueet, mutta työkieli meillä on suomen kieli.

Arvostelut 0 arvostelua