Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu
Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu
Selega Tuote Oy

Omakotitalon valaistus- ja sähkösuunnittelu

Palvelupaketti uuden talon rakentajille Suomessa

550,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Perinteinen sähkö- ja valaistussuunnittelu uusiin omakotitaloihin Suomessa. Toteutus etätyönä. Palvelua käyttävät erityisesti rakennusliikkeet ja valmistalojen tuottajat, mutta soveltuu hyvin myös yksityiselle omakotirakentajalle.

VARUSTELU

Valaistuksessa käytän uusinta LED-tekniikkaa. Johdotus työkuvissa on ns puutopologian mukainen, joka tarkoittaa sitä, että mahdolliset tulevaisuudessa suosiota lisäävät älykkäät ratkaisut on mahdollista toteuttaa wifi verkon kautta esim Philips Hue tuotteilla. Tätä kautta mahdollisuudet ovat rajattomat erilaisille laajennuksille.

Ulkopuolen valoja kulkureiteillä ohjataan liikekytkimillä. Samoin sisävalaistusta pienissä varastotiloissa yms. Yövalot toimivat hämäräkytkinohjauksessa.

Pistorasioita tulee runsaasti ja niitä voi ammattitaitoinen sähköasentaja sitten siitäkin vielä lisätä tai tarvittaessa jättää pois. Loppukuviin täsmennetään todellinen määrä ja paikat.

Tele- ja datapisteitä suunnitelma sisältää Telehallinnon määritysten mukaisesti. Tele- ja turvavarusteluun sisältyy myös ovikello ja palovaroittimet nykyisten määräysten mukaisesti. Palovaroittimet ovat siten pakollinen. Lisäksi vuotovahti päävesijohtoon. Sen asentaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa.

Vakiovarusteluun sisältyy varaus sähköauton lataukselle. Lisävarusteena voit pyytää myös varauksen aurinkosähkölle.

Valmiin suunnitelman tulee tiedostoina sähköpostiin tai pyydettäessä paperikopiona haluttu määrä sarjoja kopiofirmassa teetettynä ja niistä sitten tulee eri lasku.

SUUNNITELMAN SISÄLTÖ

Tässä paketissa on kaikki tarvittavat piirustukset eli työkuvat ja kaaviot, joiden perusteella rakennuttajan on helppo aloittaa urakkaneuvottelut ja sähköurakoitsija voi tarjota asennuspalveluja omien resurssien puitteissa. 

Arvostelut 0 arvostelua